PlayStation 5 VS Xbox Series X (za vrijeme pandemije)

Tijekom pandemije imali smo puno slobodnog vremena za raditi ono o čemu smo dugo sanjali, ali nismo našli mogućnosti. Mnogi ljubitelji video igara razmišljaju o kupnji igraćih konzola. Na ovom području, kao i na drugim, postoje divovi, čija će konkurencija biti vječna. Bez sumnje, svaka konzola ima svoje prednosti i nedostatke.

Kako biste odredili koja je konzola najbolja za vas, predlažemo da saznate o glavnim razlikama.

Dimenzije i izgled
Sony je potpuno izmijenio izgled i osjećaj konzole. Sada je predstavljena kombinacijom bijele i crne boje, a dimenzije konzole su prilično impresivne - šira je i viša od svojih prethodnika, što može stvoriti određene poteškoće. Xbox Series X manji je i kompaktniji, što ga čini znatno lakšim za postavljanje na neuglednom mjestu.

Oprema
Sadržaj paketa za obje konzole približno je isti. Izuzetak je što PlayStation 5 ima Type-C kabel za punjenje i, štoviše, prilično je kratak.

Uređaj za pohranu
Obje su tvrtke odlučile prijeći s HDD -a na SDD. Obje su konzole zasnovane na AMD -u, pa je snaga otprilike ista.

Postavljanje konzole
Xbox Series X treba manje vremena za postavljanje i registraciju kao što se to događa putem mobilne aplikacije uparivanjem uređaja. Na PlayStationu je ovaj proces teži i oduzima više vremena.

Kompatibilnost unatrag
Xbox Series X omogućuje korisniku igranje igara za prethodne generacije bez ograničenja. Sony je do sada uspio postaviti samo kompatibilnost s 4. verzijom konzole.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *