Doprinos Tesle S tehnološkom napretku

Tesla S je moderan električni automobil s 5 vrata. Njegova proizvodnja pokrenuta je 2012. Automobil ima pogon na stražnje kotače i stražnji motor.

Tesla Model S opremljen je novim sustavom hlađenja motora. Snaga motora je 362 konjske snage. Jedan ciklus punog punjenja dovoljan je za prelazak 426 km. Prosječnom brzinom od 80 km / h i temperaturama iznad nule automobil će putovati do 380 km.

Prema riječima analitičara tvrtke, ovaj električni automobil postao je jedan od najprodavanijih svih vremena. Po broju prodanih modela ova luksuzna limuzina čak je nadmašila automobile BMW-ove i Mercedes-Benzove S klase 7. generacije.

Mnoge države otvoreno su podržale lansiranje novog automobila, što je pomoglo povećanju prodaje. Inicijativa je podržana radi zaštite okoliša. Automobil koristi elektromotor koji ne zagađuje okoliš. Cijena automobila varira. Minimalna cijena je 70.000 dolara, a maksimalna 140.000 dolara. Najskuplji automobil može postići brzinu od 100 km / h za 2,7 sekundi, domet je 507 km.

Ovaj auto je siguran. Ima veliki broj senzora koji upozoravaju na bilo kakve promjene u samom automobilu, također i izvan njega. Automobil je opremljen sustavom koji može prepoznati i ukloniti prepreke koje bi mogle oštetiti motor ili druge dijelove automobila.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *