Ono što iznenađuje Apple priprema

Apple je jedan od najuspješnijih i o njemu se priča na tržištu. Tvrtka zna pravilno zagrijati javni interes prije objavljivanja novih proizvoda i uspješno ga koristi. Nekoliko novih proizvoda očekuje se 2021. godine. Najvažniji je novi iPhone 13. Osim toga, predstavljen je AirTag, poboljšani iMac i iPadPro.

Tvrtka je najavila izdavanje novog set-top box uređaja, AppleTV 6.

Također, početkom proljeća, tvrtka je predstavila novu shemu boja za iPhone 12 - postojala je prilika za kupnju u ljubičastoj boji.

Najpopularnija tema za obožavatelje Applea je izdanje iPhonea 13. Očekuje se da će biti objavljeno u rujnu 2021. godine. Izvana se ne razlikuje od prethodnika - iPhonea 12. Pretpostavlja se da će novi pametni telefon imati 4 kamere, umjesto 3, u osnovnoj konfiguraciji bit će pleteni kabel. Značajka novog iPhonea bit će odsutnost Lightening portova (vjerojatno u profesionalnoj verziji), kao i prijelaz na reverzibilno punjenje.

Rješenja u boji za iPhone 13 još nisu poznata, ali prema neslužbenim izvorima, u ponudi će biti crna i brončana futrola.

Vjerojatno će Apple predstaviti bežični punjač - MagSafe. Ali u osnovnoj konfiguraciji neće biti - prodavat će se zasebno, preliminarni trošak je 45 USD.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *