Najpopularnije nove aplikacije 2021. koje su osvojile svijet

Stocard
Konačno, problem diskontnih kartica može se riješiti! Koliko ste se puta morali naći u situaciji da bezuspješno pokušavate pronaći karticu s popustom i shvatite da je ostala kod kuće. Aplikacija Stocard omogućuje vam da sve svoje kartice nosite u pametnom telefonu - samo ih trebate skenirati ili ručno unijeti podatke. Prilikom kupnje jednostavno dajete skeniranu kopiju kartice. Aplikacija se može koristiti i na pametnim satovima.

Džepni odljevci
Danas, kada imamo katastrofalno malo vremena, nemamo priliku pročitati knjigu ili pogledati nečiji intervju. Za to postoje podcasti. Pocket Casts omogućuje vam slušanje podcasta, prilagodbu prema vašim željama i stvaranje prilagođenih filtara. Gotovo sve funkcionalnosti aplikacije su besplatne.

Prokreati
Ova je aplikacija očarala umjetnike i ljubitelje umjetnosti diljem svijeta. To je vrhunska platforma za crtanje koja vam omogućuje stvaranje lijepih, organskih crteža čak i na malom ekranu.

Zenly
Ova aplikacija pomaže vidjeti gdje su prijatelji i rodbina korisnika. Aplikacija vam omogućuje ne samo da vidite točno mjesto, već nudi i stvaranje ruta za susret s prijateljem. Vrlo je korisno u stranoj zemlji, u velikom gradu i na putovanju.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *